8 Eylül 2017 Cuma

Türkiye yargılanan bir Alman Ulusal

Türkiye yargılanan bir Alman Ulusal

Türkiye yargılanan bir Alman Ulusal
Türkiye yargılanan bir Alman Ulusal
Türkiye yargılanan bir Alman Ulusal
Türk kökenli Alman Türk 2016 yılın ağustos ayında tutuklandı ve serbest bırakıldı, ülkeyi terk etmesine izin verilmedi.
Geldi Almanya güçlü muhalefetine rağmen Avrupa birliği komşu ülke ile tür katilim müzakerelere erteleme hareketine gözdağı alman vatandaşına zulüm devam ediyor.
Bir duruşma için Türkiye'ye getirilen ilk Alman Ulusal, Alman medyada yer alan haberlere göre, Türk makamları, 2016 Temmuz başarısız askeri darbesinin beyni olarak kabul eden ABD vaiz Örgütü desteklemekle suçlanan oldu.

Türkiye doğumlu ama güneybatı Almanya'da 20 yıl yaşamış ve 15 yıl önce Alman vatandaşlığı verilen Türk kökenli bir Alman.

Duruşma dün Κ Türk şehri olarak başladı ve bu kadın yıl hapis cezası ile karşı karşıya olduğuna dikkat çekti tüm TV kanalları  ve  ve gazetesine bildirdi.


Türkiye'de 2016 yılının Ağustos ayında tutuklandı ve baskıları Alman  Bakanlığı tarafından ayı getirdi sonra Eylül ayında serbest bırakıldı, ama ülkeyi terk etmek izin, rapor değildi.

Türkiye'nin güneyinde geçen hafta gözaltına alınan başka bir Alman milli serbest bırakıldı önceki dün, Alman diplomasi doğruladı, ancak ülkeden ayrılması yasaklandı.

Türk haber ajansı Doğan göre, erkek ve Alman kadın arkadaşı (Antalya) Antalya'da tatildeyken tutuklandı. Kadının sorgulandıktan sonra serbest bırakıldı. Aynı kaynak, bir kaç araştırma, Suriye'deki ama eylem Kürt savaşçılar kapsamında tutuklandı.

Türkiye'de tutuklu siyasi nitelikteki suçlamalarla karşı karşıya olan 10 Alman vatandaşı, dün serbest kalması anlamına gelir.
Tutuklamalar, Ankara ve Berlin arasındaki gerilimin tırmanmasına katkıda bulunmuştur ve Şansölye Merkel, Türkiye ve AB ile katılım müzakereleri ile ilişkilerin gözden geçirilmesi teklif yol açtı.

200 gün ve daha uzun süre hapiste kalan bir çifte vatandaşlık ile Türkiye'de bir Alman Gazetesi yaptığı mahkûmlar arasında yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...