27 Ağustos 2017 Pazar

Levyeler ve ABD eski ofislerinde boya ile saldırı fotoğrafları

Levyeler ve ABD eski ofislerinde boya ile saldırı fotoğrafları

Levyeler ve ABD eski ofislerinde boya ile saldırı fotoğrafları

Levyeler ve ABD eski ofislerinde boya ile saldırı fotoğrafları


Hasarın boyutu, fotoğrafik lens tarafından günün ilk ışıkları ile yakalandı

Kapsamlı hasar için eski ofisleri USD neden saldırı Kukuletalı adamlar gecenin bir Cuma.


Özellikle, yaklaşık on kişilik bir grup, kask ve siyah kıyafetler giyen, çekiç ve bir binanın camlarını kırdılar ve boya attı levyeler ile.

Sonra, yabancılar kaçtı ve polis ulaşmadan kayboldu ise güvenlik kepenkleri binayı, güvenlik. Saldırıda yaralanan olmadı.

Hasarın büyüklüğü, günün ilk ışıkları ile fotoğrafik lens tarafından yakalanan. 

Adım-ADIM - HABER : korkmuyoruz - 


USD Başlığı "Korkak saldırı altında yabancıların saldırı hakkında YENİ yayınlanan metnin sitesi: - "korkmuyoruz.


Metin diyor ki:

Korkakça saldırı (Cuma gecesi) yol yapımı ofisleri adam binaya zarar neden olabilir Kukuletalı ama bizi korkutmadı. 

Bu sinsi ve ödememek için  güç girişimi tarafından koordine. Aksine, geri özgürlük ve ακηδεμόνευτης gazetecilik egzersiz yapacak herhangi bir yönde net için bizi zorunlu kılmaktadır. O, kendisi, suflör var aslında dışında, kendi şiddet ve terör sponsor dayanışma ilan etti.

Arasında bir demokrasi karakterize birçok şudur: güç düşman yapıyor. Düzenleri, vatandaşların tüm kategoriler karşı bir kin değil, gazeteciler, sanatçılar, aydınlar hedef değil, her türlü aksine, Medya dostu özler kurmak değil, haksız ve inanılmaz reyting ifade edenler, itibarına karalıyor değil zedelemekte karşıt noktası. Bir demokraside hükümet bir hükümet var.

Ama bu hükümet. Güç aldım ilk günden itibaren, koalisyonun iki taraf üretim düşman sistematik bir iş yapıyorlar. Onlarla değil kim , Türü kalemleri zorunda kalan çalışanları, "", Kamu İdaresi çalışanları onlara karşı. Bahis hakkı olarak birinin arabayla sağcı aşırılık,  cunta kurbanları düşkün harika ve akıllı çizimler ile hiciv Bakanı Kim düştü bile yeterli tarihsel bir konuda muhalefeti bile.

Bir çok rejimler ve rejimlerin hakkında son dönemde söylendi, herkes şunu belirtmem gerekir: bu bir demokraside yeri olmayan bir rejim anlayışıdır. Hiç yeri yoktur demokrasinin doğduğu yer değil, ama yakın tarihte kan ve farklı rejimlerde özgürlük ağır bir bedel ödemiş bir yer. Güç egzersizi günlük mevduat demokratik bir kimlik. Hükümet, totaliter köpekleri almak için gelen zaman . Diğer sanrılar kaydı olmamak için: biz burada kalacak. Ben namlu yok bizi korkutma".

İçerik ile ilgili metin  ve site gönderildi. Metin şu şekilde:

Sabah Cuma ilgili sinyal aldıktan sonra zalimlerin faaliyetlerini propaganda askeri bölümü, aynı gün akşam saatlerinde harekete geçti.

Sırt eski ofis Yeni ve  yolda özel Tim operasyon yaptı iyi bir grup bilinen bilinmeyen.

Boya kutuları attılar ve binanın Zemin Kat pencereleri kırmaya çalıştı.

İddialara göre yanlış haber için gazeteleri eleştirdi belirli bir propaganda kağıtları koordine yayınları tarafından kaydedilmiştir.

Bu  yıllarında eşi görülmemiş, eşi benzeri görülmemiş gözdağı eylemleri.

Bize haber verin, ama bu tür eylemler hoş görülemez hem faillerin ve suflör.

Ne  korkmuyoruz.

İfade özgürlüğü yenilmez ve herhangi bir inkarcıları hakim olacak. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...