1 Ocak 2018 Pazartesi

BitCoin Nedir Nasıl Kazanılır ve Ne İşe Yarar

bitCoin sanal para birimidir. Son 10 ay içerisinde çok ciddi bir yükselişe geçerek kullanıcılarına milyonlar kazandırdı. BitCoin satın almak şuanda yararlı öı yada gerekli mi diye soracak olursanız eğer, ben şuanda tavsiye etmiyorum her an herşey olabilir. Şuanda 1 BitCoin ortalama olarak 50bin ile 60bin TL arasında değişmekte 5bin TL yatırarak anca  0.05 BitCoin para alabilirsiniz. Ayrıca belirtmeliyim ki yakın zaman içerisinde BitCoin ile ilgili yasa tasarıları vergi kaçakçılığını önlemek ve kara para aklamanın önüne geçebilmek adına resmi evraklar istenecektir.
BitCoin şuanda ülkemizde yaygın olarak kullanılmamakta, kime sorarsanız sorun BitCoin nedir diye neredeyse herkes sadece ve sadece sanal para olduğunu biliyorum der. BitCoin aslında bir borsadır. Alım satım yaparak paranıza değer katabilir ve çoğaltabilirsiniz. Bu iş tüm borsa işlemlerinde olduğu gibi risklidir. BitCoin almak yerine yerli forex sitelerinden yatırım yapmanızı tavsiye ederim. İşin daha da garanti olmasını istiyorsanız Akbank Direkt uygulamasını indirerek veya Ziraat Borsa uygulamasını indirerek borsada piyasasında sizde yerinizi alabilirsiniz. Borsa riskli olduğu kadar kazandırıcıdır ancak ilerideki hamleleri önceden görerek planlı bir şekilde gitmelisiniz. Yarın ne olacağını kimse bilemez ancak yarını bu günden görerek yatırım yapmanızda fayda var. Yarını bu günden nasıl görebiliriz? Asıl soru bu takip ettiğiniz ve almak istediğiniz hisseleri firma haberlerini takip ederek kolayca takip edebilirsiniz haberler ve medya bu konuda aslında bizlere biraz ip ucu vermektedir. Umarım kazançlı bir yıl geçirirsiniz herşey GÖNLÜNÜZCE olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

kemik gelişimine iyi gelen besinler

kemik gelişimine besin Sütün andropozdan korunmasını sağlayacak 1 numaralı yemek olduğunu düşünüyor musunuz? Tekrar düşün! Amerikalı araştır...